'zauvijek seks simboli' / Psihomodo Pop proslavili 30 godina rada: 'Smirite se, ne idemo nikamo!'

'S obzirom na to kakav nam je mainstream, dobro da smo izdržali 30 godina' - tako je Davor Gobac prokomentirao veliko slavlje, kojeg je ovog vikenda grupa Psihomodo pop priredila u Domu sportova. Doznali smo kako su izdržali čak tri desetljeća i što nam to pripremaju za četvrto!

13.4.2014.
18:10
VOYO logo

Trideset godina uspješne karijere je iza njih, a praše kao da su tinejdžeri! Gobac i ekipa svoju su tridesetu obljetnicu pretvorili u tulum za pamćenje!

"Kaj da vam velim, tolko sam se natrabunjao o tih naših 30 godina da mi se kraće čini kako je prošlo tih 30 godine, od ovog kaj već danima pričam", kaže u Davor Gobac o ovoj velikoj obljetnici.

Mnogi su upravo uz taktove Psihomodo Popa proživjeli svoje najljepše dane! Padali su prvi poljupci, letjeli su grudnjaci i gaćice, a istovremeno su se slavile i obljetnice brakova!

"Ti tinejdžeri su u prvim redovima, to znači da postoji nastavak. A uvijek su bili, ozbiljno. Uvijek su neke curice bile u prvim redovima, i to je super. Dokle god je to tako, do tada ćemo mi svirati. Sa 160 godina, kad će nas prikopčati na robote i pomagati nam da se krećemo, mi ćemo i dalje biti seks simboli", kaže Gobac.

Njihov život nije bajka, njihov život nije film već Sexy Magazin, što potvrđuju i kolege s kojima već trideset godina dijele pozornice i glazbena studija!

"Mene užasno veseli da ima takvih bendova koji užasno dugo traju, koji su dosljedni, imaju svoj film, ne podilaze nekim pokušajima masovnog ukusa. I tu smo da im damo podršku", kaže Husein Hasanfendić, Hus.

"Vrijeme je pokazalo svoje, oni su dokazali svoje i to mi je jako drago! Želim im puno zdravlja i da nas prestignu", slaže se s Husom i Aki Rahimovski.

A za to im fali sitnih deset godina glazbenog truda i rada! Službenu obljetnicu tridesetogodišnje karijere, na rasprodanom koncertu u zagrebačkom Domu sportova Psihići su iskoristili i za promociju albuma 'Ćiribu Ćiriba'! Prvi singl s tog mađioničarskog uratka zvan 'Donna' tjednima ne silazi s glazbenih top ljestvica, a Gobac i škvadra već su izbacili novi hit!

"Bejbi je nova, Gonzo je napravio odličan spot. Judita i ja smo odglumili ljubavni par, koji se eto tako na svoj način voli, mislim da je to Gonzin najbolji i najzreliji uradak", kaže Gobac o novom singlu.

Osim što ima novu muzu, Gobac ima i neostvarenu želju!

"Kad bi mi svatko iz benda zaradio po milju dolara pa da odemo se malo proveseliti u New York", otkriva Gobac.

Stopama Micka Jaggera, Keitha Richardsa i ostalih - ovim tinejdžerima zarobljenim u tjelima pedesetogodišnjaka - samo nebo je granica!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo