TRAPATTONI U PROBLEMIMA / Prve protivnike 'Vatrenih' poharale ozljede

Image
Foto: PIXSELL

Given ima problema s koljenom pa ga Trappatoni želi poštedjeti ovaj vikend, O'Shea još ne trenira punom snagom zbog problema s gležnjem, a Dunne je imao lagano puknuće mišića u donjem trbušnom zidu.

23.5.2012.
13:40
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Irski izbornik GiovanniTrapattoni nije siguran hoće li u sastavu za prijateljsku utakmicu protiv Bosne i Hercegovine u subotu uvrstiti Shaya Givena, Johna O’Sheu, Richarda Dunnea, Keitha Faheya i KevinaFoleya koje muče ozljede.

"On će igrati", izjavio je Trapattoni govoreći ranije o Shayu Givenu, "ali zašto riskirati?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Irski nogometni savez je dan ranije objavio da su petorica igrača pošteđeni treninga u srijedu zbog ozljeda.

Trapattoni je na konferenciji za novinare bio dosta neodređen govoreći o sastavu za subotnju utakmicu, no istaknuo je da ni jedan od igrača nije upitan za nastup na Europskom prvenstvu koje počinje 8. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Given ima problema s koljenom pa ga Trapattoni želi poštedjeti ovaj vikend, O'Shea još ne trenira punom snagom zbog problema s gležnjem, a Dunne je imao lagano puknuće mišića u donjem trbušnom zidu. Njih trojica bi se trebala odmarati u subotu, ali je zato RobbieKeane spreman kao i JonathanWalters. KeithFahey je jedini siguran od spomenute petorice za nastup protiv BiH dok je Kevin Foley još uvijek upitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo