izmišljene konstrukcije? / Prozvani svećenik iz Splita šokiran: 'Nisam ni u kakvom kontaktu u crkvi s djecom ili maloljetnicima'

Image
Foto: RTL

Ispostavilo se da se prozvani svećenik nalazi u samostanu Sv. Frane u Splitu koji je potvrdio da se radi o njemu, ali da ne zna zašto

3.4.2018.
14:06
RTL
VOYO logo

Nakon što je jutros nadbiskupski Ordinarijat u Splitu poslao priopćenje o mogućem kažnjivom djelu jednog klerika na području splitsko-makarske nadbiskupije te da je suspendiran, nedugo nakon toga oglasila se i PU splitko-dalmatinska koja nije zaprimila prijavu o navedenom događaju, ali su istaknuli da će istražiti slučaj.

Image
Foto: RTL

FOTO: (RTL / Vijesti.hr)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispostavilo se da se prozvani svećenik nalazi u samostanu Sv. Frane u Splitu koji je potvrdio da se radi o njemu, ali da ne zna zašto. Kako je rekao portalu 24sata, čovjek je od 78 godina te se ne koristi internetom tako da ništa nije ni znao. Kad je čuo za što ga se tereti, komentirao je:

"Pa što je to, to je sve izmišljeno, ja nisam nikoga zlostavljao. Ne znam uopće o čemu se tu radi, to su izmišljene konstrukcije. Ne, nisam ni u kakvom kontaktu u crkvi s djecom ili maloljetnicima. Stvarno ne znam o čemu s tu radi, ali pretpostavljam tko je to mogao pokrenuti", izjavio je za 24sata, no nije se htio predstaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo