favoriti i talijani / Prosinečki smatra da su Hrvatska i Španjolska dosad najbolje odigrali na Euru

Image
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL

Napomenuo je kako je za Hrvatsku problem što ozlijeđeni Luka Modrić neće igrati protiv Španjolske

21.6.2016.
20:14
Matija Topolovec/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Prosinečki rekao je kako je Španjolska glavni favorit za osvajanje Europskog prvenstva, a nakon nje najizgledniji pobjednici su Hrvatska i Italija.

"Španjolska je nesumnjivo favorit za osvajanje Eura. Zatim su tu Hrvatska i Italija. Talijani su uvijek tu, svidjeli su mi se protiv Švedske i Belgije, organizirani su i mogli bi završiti visoko", rekao je Prosinečki za španjolsku radijsku postaju COPE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je kako je za Hrvatsku problem što ozlijeđeni Luka Modrić neće igrati protiv Španjolske. "Dobra smo momčad, no s Lukom smo bolji. Nadam se da će moći igrati u nastavku natjecanja. U odličnoj je formi u posljednje vrijeme", rekao je nekadašnji nogometaš Barcelone i Real Madrida.

Istaknuo je kako su Hrvatska i Španjolska u dosadašnjem dijelu prvenstva odigrali bolje od svih ostalih momčadi na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su dvije reprezentacije koje su prikazale najbolju igru. Hrvatska je perfektno odigrala prvu utakmicu, a drugu do posljednjih minuta", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo