SAMO JE JEDAN DEL BOY / Propala američka verzija legendarne serije

Image

U američkoj verziji Mućki ulogu Del Boya tumačio je John Leguizamo, Dustin Ybarra njegova brata Rodneyja, a Christopher Lloyd djeda. Scenarij za obje pilot epizode potpisali su Steven Cragg i Brian Bradley, koji se zajedno radili na seriji 'Stažist'.

13.12.2012.
7:15
VOYO logo

Američka verzija Mućki, legendarne britanske humoristične serije, nije došla dalje od pilot epizode, objavio je portal Deadline Hollywood.

Televizija ABC, piše portal, dala je šanse dvjema različitim pilot epizodama američkih Mućki u razmaku od nekoliko mjeseci, ali nijedna nije zadovoljila nadležne i neće se ići u daljnju produkciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U američkoj verziji Mućki ulogu DelBoya tumačio je JohnLeguizamo, DustinYbarra njegova brata Rodneyja, a ChristopherLloyd djeda. Scenarij za obje pilot epizode potpisali su StevenCragg i BrianBradley, koji se zajedno radili na seriji "Stažist".

Time se pokazalo da je Sir DavidJason, originalni i neponovljivi Del Boy, bio u pravu kada je u veljači za BBC izjavio da sumnja da će američka verzija biti uspješna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni u Americi mogu napraviti brilijantnu komediju, ali ne vidim kako bi mogli izvesti Mućke. Moraju promijeniti jezik kojim se govori, a mnoge dijelove priče morat će izmijeniti. Priča o Del Boyu i Rodneyju sadrži britanski i londonski humor. Pitam se kako to misle prenijeti", kazao je tada.

Mućke su se prikazivale na BBC-ju od 1981. do 2003. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo