KRŠ I LOM U CENTRU ZAGREBA / Vozač udario u dvije djevojke pa pobjegao, morali su ih izvlačiti vatrogasci

Image
Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb / Facebook

Dojavu o nesreći policija je zaprimila oko 1.50 sati. U nesreći su sudjelovala tri vozila, a jedno od njih bilo je ukradeno

15.1.2022.
12:39
Vatrogasna postrojba Zagreb / Facebook
VOYO logo

Na Ksaverskoj cesti u Zagrebu u subotu u noćnim satima došlo je do teške prometna nesreća. "Noćašnja prometna nesreća na Ksaverskoj i spašavanje dviju osoba upotrebom hidrauličkih alata jedna je od dvije prometne nesreće na kojima smo noćas sudjelovali. Vjerujemo u brz i uspješan oporavak spašenih", napisali su iz JVP Zagreb na svojim društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač ostavio automobil i pobjegao

24sata neslužbeno doznaje da su vatrogasci iz automobila spašavali dvije djevojke u koje se zabio vozač drugog automobila koji je navodno ostavio automobil i pobjegao. "Jedna cura živi u blizini gdje ih je vozač udario, bez ikakvog kočenja. Onda je krenuo u rikverc, zaobišao preko svog tog stakla i otišao dalje. Jedan dečko ga je krenuo ganjati, a vozač je malo dalje opet udario u auto te se više nije mogao kretati. Onda je pobjegao s mjesta nesreća, tj. lagano obavio poziv i odšetao. Ljudi se tu voze motorima, klinci se voze po 100 na sat. Jedamput na mjesec vidim ovdje da policija patrolira, ne znam kako da si pomognemo", ispričao je svjedok nesreće za 24sata.

Jedno vozilo bilo je ukradeno

Dojavu o nesreći policija je zaprimila oko 1.50 sati. U nesreći su sudjelovala tri vozila, a jedno od njih bilo je ukradeno. "Raspolažemo saznanjima o osobi koju se dovodi u vezu s otuđenjem vozila te za njom intenzivno tragamo. Sve okolnosti s obzirom na specifičnosti, pa tako i o ozlijeđenima, još se utvrđuju", rekli su iz PU zagrebačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OČEVID U TIJEKU /

Teška prometna nesreća kod čvora Zaprešić: Poginula je jedna osoba

Image
OČEVID U TIJEKU /

Teška prometna nesreća kod čvora Zaprešić: Poginula je jedna osoba

"Bila sam u totalnom šoku, čulo se škripanje kočnica, bum, pa još jednom škripanje i bum. U to doba stvarno nikoga nema na cesti, ali nakon ovog svi stanari su pohrlili van", rekla je jedna svjedokinja koja se zamalo našla u nesreći. Kazala je kako je vlasnik prvog udarenog auta bio sav izvan sebe kada je vidio scenu i shvatio da je ostao bez pola automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo