NE BAŠ VEDRA PROGNOZA / Vrijeme se smiruje, ali sunca nećemo vidjeti još neko vrijeme: Evo za koje dijelove zemlje je oglašen meteoalarm

Vrijeme se ipak smiruje i tek je oglašen žuti meteoalarm - u jutarnjim satima za splitsku i dubrovačku regiju zbog munja, u podnevnim za gospićku kninsku i riječku, a u večernjim satima zbog vjetra u Velebitskom kanalu, sjevernoj Dalmaciji i zapadnoj obali Istre zbog vjetra.

6.8.2023.
7:55
VOYO logo

I u nedjelju oborine ne prestaju. Prema DHMZ-u očekuje nas promjenljivo oblačno, povremeno s kišom te pljuskovima i grmljavinom. Oborine mjestimice mogu biti obilnije, osobito na sjevernom Jadranu. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni i jugozapadni. Na Jadranu umjereno do jako jugo i jugozapadni vjetar, u okretanju na sjeverozapadnjak, navečer i buru.

Ni temperature neće baš biti ljetne.  Najniža temperatura između 13 i 18, na Jadranu od 17 do 22, a najviša dnevna između 19 i 24, na Jadranu od 24 do 28 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme se smiruje

No vrijeme se ipak smiruje i tek je oglašen žuti meteoalarm - u jutarnjim satima za splitsku i dubrovačku regiju zbog munja, u podnevnim za gospićku kninsku i riječku, a u večernjim satima zbog vjetra u Velebitskom kanalu, sjevernoj Dalmaciji i zapadnoj obali Istre zbog vjetra.

Image

Zatopljenje tek u utorak

Slično će biti i u ponedjeljak - a u utorak i srijedu konačno počinje zatopljenje i sunčanije vrije,e   U ponedjeljak uz umjeren razvoj oblaka mjestimice može biti pljuskova i grmljavine. Puhat će povremeno umjerena bura i sjeverozapadnjak. Na kopnu u ponedjeljak promjenljivo mjestimice s kišom i pljuskovima. U utorak i srijedu djelomice ili pretežno sunčano i postupno toplije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo