Prognoza i dalje snježna, u nedjelju i do 40 cm novog snijega

Iako snijeg ne prestaje padati, novi žešći udar očekuje se u noći s četvrtak na petak kada bi u Zagrebu trebalo napadati 30 novih centimetara. No, snijegu tada neće biti kraj.

16.1.2013.
18:19
VOYO logo

Sa snijegom, koji je i danas tijekom dana padao, nastavit ćemo se "družiti" i idućih dana.

Padaline na području Zagreba i županije očekuju se do kraja tjedna. U noći sa srijede na četvrtak past će tako novih deset do 15 centimetara snijega. U četvrtak će padaline na kratko stati, no u noći s četvrtka na petak situacija će se opet pogoršati i metropolu će opet pogoditi snježne pahulje. U tom drugom naletu očekuje se novih 30-ak centimetara snijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moglo bi opet biti vrlo problematično'

Temperature će se u četvrtak kretati između -1 i 1 stupanj, a u petak između -4 i -2 Celzijeva stupnja. U subotu ujutro temperatura će se još malo spustiti pa će se kretati od -11 do -9 stupnjeva. Danju će najviša iznositi -5. U subotu će doći do zatišja, a možda i pokojeg sunčanog razdoblja, no u nedjelju će opet stići novi snijeg.

"Moglo bi opet biti vrlo problematično. Pribojavamo se da bi moglo pasti 40 cm novog snijega, no nedjelja je u meteorološkom smislu još daleko", kazao je za Večernji listNebojša Subanović iz agencije Meteo-info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike