TKO PUTUJE U SPLIT? / Proglašen pobjednik prve faze Open Your Eyes natječaja!

Image
Foto: RTL

Luka je osvojio put, smještaj i karte za sva tri dana Ultra Europe Music Festivala! Ali, to nije sve! Postao je i Heineken reporter koji će dobiti 36 cool zadataka kako bi što bolje doživio Split.

8.7.2014.
15:50
RTL
VOYO logo

Natječaj Open Your Eyes završio je s prvim trenucima utorka. Pobjednika prve faze nije bilo lako izabrati, a oni koji su angažirali svoje prijatelje da lajkaju njihove uratke ušlu su u polufinale u kojem je na kraju pobjedio Luka Starman koji je oduševio žiri u sastavu Ana Miščević, DorijanKlarić i Heineken.

Luka je osvojio put, smještaj i karte za sva tri dana Ultra Europe Music Festivala, a njegov pobjednički video možete pogledati u VIDEO PRILOGU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, to nije sve, postao je i Heineken reporter koji će dobiti 36 cool zadataka kako bi što bolje doživio Split. Ukoliko ispuni svih 36 zadataka, šaljemo ga na Heineken Ibiza Final 2015.

Hoće li uspjeti osvojiti put u Ibizu i uspješno ispuniti zadatke, pratite redovito u Heineken rubrici na portalu rtl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utješnu nagradu (Heineken bačvica piva) dobili su Filip Koludrović, Tomislav Antulov, Ivan Lukačin, Tin Trputec, Luka Butković, Monika Miniri i JelenaSvrdlin.

Dobitnici će putem maila biti obaviješteni o nagradama i zato - provjerite svoje inboxe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo