'uvjereni u svoju istinu' / Profesorici prekipjelo: 'Mičite svoje bahato zalijepljene oglase o otajstvima sa školskih oglasnih ploča, vi zastrašivači male djece'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ljutita profesorica dala je otkaz jer više nije mogla gledati verbalno nasilje koje se vršilo nad djecom koja nisu izabrala vjeronauk kao izborni predmet. Odlučila je podijeliti svoja iskustva i razmišljanja

10.3.2017.
18:00
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Dugogodišnja profesorica matematike Kaja Šegvić podijelila je za 100posto.hrsvoje iskustvo s izbornim predmetom vjeronauka. 

Predavala je matematiku i informatiku u mnogo škola, no ono što ju je 'izbacilo iz takta' je agresiva nekih učenika na satu informatike, prema učenicama koje nisu išle na vjeronauk. Napali su ih da su rođene grešne i da će s roditeljima završiti u paklu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šegvić nadodaje kako se pokušala se staviti u suprotnu situaciju, da većina razreda krvoločno napada onih nekoliko koji nisu izabrali informatiku kao svoj izborni predmet, ali nikako nije mogla.

Ubrzo je zbog ovoga dala otkaz i poručila: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mičite svoje bahato zalijepljene oglase o otajstvima sa školskih oglasnih ploča, vi zastrašivači male djece! ... Držite se vi svoga pakla, a škole ostavite onima koji žele razmišljati svojom glavom, a ne vašom!", prenosi 100posto.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo