ZBOG 1. MAJA? / Produženi vikend krenuo ranije? Kolona kod Jankomira duga 7 km, radovi u tijeku, na granici kamioni čekaju...

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju u većem dijelu zemlje. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi

27.4.2023.
8:41
Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Na hrvatskim cestama jutros su velike gužve. Nastala je kolona dugačka 7 kilometara na autocesti A2 Zagreb-Macelj, izmeđa čvorova Zagreb zapad i Zaprešić u smjeru Zagreba.

Zbog dužih čekanja pokušajte izbjeći ovu zagrebačku zaobilaznicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja HAK, povećana je gustoća prometa i na zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera autoceste A2 i iz smjera čvora Sveta Nedelja u smjeru Lipovca. Kolona vozila je oko 2 kilometara.

Image
POSTAVLJA SE REGULACIJA /

Na zagrebačkoj obilaznici i danas gužve. HAK moli da se koriste obilazni pravci, postat će samo još gore

Image
POSTAVLJA SE REGULACIJA /

Na zagrebačkoj obilaznici i danas gužve. HAK moli da se koriste obilazni pravci, postat će samo još gore

I pomoću Google karti može se vidjeti da je došlo do gužve. Na Aleji Bologne prijavljene su dvije nesreće, a kako piše 24 sata, iz PU zagrebačke potvrdili su da bila nesreća kod čvora Jarek, a nešto kasnije i na Aveniji Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju u većem dijelu zemlje. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi.

Tako primjerice traju radovi između čvorova Jakuševec i Kosnica te se vozi dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po dva sužena prometna traka u oba smjera, a zatvoren je ulazni krak čvora Jakuševec (A3) u smjeru Lipovca, Varaždina i Goričana, a obilazak je državnim cestama (DC31 i DC30) do čvora Kosnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po jednom suženom prometnom traku u oba smjera.

Ništa bolje nije bilo ni ranije, oko sedam sati ujutro na graničnom prijelazu Tovarnik/Šid teretna vozila na ulaz čekaju sedam, a na prijelazu Ilok/Bačka Palanka tri sata, izvijestio je HAK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prava gužva tek bi mogla krenuti sutra kada će mnogi htjeti iskoristiti produženi vikend i zaputiti se na dalju destinaciju.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo