Producenti i glumci Doline sunca u humanitarnoj akciji

Ove subote u Avenue Mallu okupili su se svi glumci, a i producenti popularne telenovele Dolina sunca kako bi skupili sredstva za humanitarnu akciju Zagrljaj sunca.

22.12.2009.
10:09
VOYO logo

Humanitarna akcija pokrenuta je od strane producenata telenovele, a sredstva se prikupljaju za djecu iz dječjeg doma 'Klasje' u Osijeku.

Cjelodnevno prikupljanje sredstava počelo je u 10 sati i trajalo do 18 sati, a mnogobrojnim glumcima pridružila se se i djeca iz Osijeka u pratnji ravnateljice doma gospođe Nevenke Granić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumci telenovele izmjenjivali su se kroz dan, prodavali srećke Hrvatske lutrije, zagrljaje za 25 kuna, pa čak i poljupce za 30 kuna. U 13 sati održana je aukcija poklon paketa igračaka za djevojčicu i dječaka koju je darovao Večernji list, a koja je prodana za 600 kuna.

Unikatnu StoryBook haljinu by Linea Exclusive, kreiranu ekskluzivno za Bojanu Gregorić kupili su producenti serije i tako donirali 11 200kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Epizodna uloga u jednoj epizodi telenovele prodana je Slađani Trajković iz marketinga časopisa Story, a tajanstveni muškarac kupio je sebi za Božić večeru s Anom Vilenicom za 800 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj zanimljivi program vodili su Iva Šulentić, Nevena Rendeli i Mario Petreković, a svi posjetitelji osim licitiranja na aukciji mogli su donirati 40 kuna za zajedničku fotografiju s glumcima ili 20 kuna za autogram kartu.

Dječji dom 'Klasje' brine se za 95-ero djece u dobi od 0 do 18 godina, a akcija traje do 31. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donirati se može i dalje i to pozivom na broj 060/870-871 ili uplatom na žiro-račun doma Klasje: 2390001-1100015088HPB, s naznakom za 'Zagrljaj sunca'. Cijena poziva je 3.69kn za fiksne mreže i 4.97kn za mobilne mreže, a u cijenu je uključen PDV.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli ovu akciju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan poziv za jedan zagrljaj!

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo