pravi navijači / Procvalo crno tržište kartama za Euro: neki su za sljedeću utakmicu s Francuskom spremni izdvojiti i do 10.000 kuna!

Manje od 50 sati dijeli nas od velike i presudne rukometne utakmice Hrvatska - Francuska. Veličanstvenu atmosferu u Areni, oni koji su već bili na jednoj od utakmica, žele ponoviti, a oni drugi barem malo osjetiti. Ima li još ulaznica za možda i finale prije finala?

22.1.2018.
19:26
VOYO logo

Svi bi rado uživo s igračima na utakmici protiv Francuza zapjevali Mišinu 'Poljubi zemlju'. Ali čini se da će neki ipak zapjevati svi pjevaju, ja ne čujem. Jer, tko je kupio, kupio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema ulaznica za kupit. Nešto malo što je po povratku iz INA-nih trgovina se vratilo već je odavno otišlo. Zahtjevi su ogromni, telefoni bruje, svi traže ulaznice. Evo, to je tako. To je rukometna manija", Silvio Njirić, direktor marketinga EP-a 2018.

Kad nema na legalnom, odmah procvate crno tržište. Ulaznice se po komadu kreću od 6 stotina do 1500 kuna. Ali, ima i onih koji žele biti sigurni da će imati ulaznice pa za njih nude velike iznose. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među onima koji na internetu pokušavaju naći svoju ulaznicu za utakmicu Hrvatska Francuska našli smo rekordera. Zvonimir iz Zagreba za dvije nudi skoro 10.000 kuna, no u telefonskom razgovoru ipak je rekao kako je cifru stavio otprilike, više kako bi privukao pažnju prodavača nego iz spremnosti da iskešira tolik novac. 

"Imat ćete isto toliko kao protiv  Norveške. Znači, maksimalan broj navijača, imat ćete jednako tako dobru atmosferu. Mi ćemo se pobrinut da uz sami sportski događaj imamo i zabavni događaj. Veselit će se ljudi i nadam se da ćemo na kraju otić svi veseli kućama nakon pobjede nad Francuskom", Silvio Njirić, direktor marketinga EP-a 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voljeli bi to Hrvati uživo doživjeti. I ne bi štedjeli za to dati.

Za one koji si to ne mogu priuštiti ili su zakasnili kupiti ulaznice - nema brige. Pa samo sme se šalili ono na početku. Neće biti 'Svi pjevaju, ja ne čujem',- barem dok je RTL-a i prijenosa. Pa makar pjevali i u dnevnom boravku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo