PROCURILO TKO ĆE SVE SJEDITI U POVJERENSTVU ZA AGROKOR: / Na mjestu predsjednika Franko Vidović?

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Sabor bi na današnjoj sjednici trebao glasovati o raspravljenim točkama.

6.10.2017.
10:19
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Kako doznaje HRT, HDZ-ovi članovi u Povjerenstvu bili bi Josip Borić, Ante Babić, Grozdana Perić i Marija Jelkovac. Iz vladajuće kvote ušao bi još HNS-ov Stjepan Ćuraj. Poznata su imena dvojice od 4 člana Povjerenstva iz redova oporbe. To bi, prema sadašnjim informacijama bili Franko Vidović koji bi bio i predsjednik Povjerenstva te Gordan Maras. Istražno povjerenstvo bi, bude li glasovanja u Saboru danas, trebalo početi s radom 30. listopada 2017.

Čelnik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk u Jutarnjoj kronici Hrvatskog radija nije htio potvrditi hoće li Sabor danas glasovati o osnivanju istražnog povjerenstva za Agrokor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada razgovaramo o sastavu povjerenstva i dinamici njegova rada u listopadu", kazao je.

Na pitanje je li točno da je SDP spreman odustati od dva bivša ministra kao članova povjerenstva, Bauk je odgovorio "Niste daleko od istine". HDZ smatra da u povjerenstvu ne bi trebao biti nijedan bivši ministar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi mislimo da to ne bi trebala biti zapreka, a svjesni smo da će oni biti sretniji da imamo jednog, a ne dva bivša ministra. Najsretniji bi bili da nemamo niti jednog", izjavio je Bauk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo