moraju se usuglasiti / Problemi između dvojice ministara zbog trošarina na alkohol i cigarete? 'Ne možemo se baš u svemu složiti'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Tvrdnju ministra Kujundžića da podizanje trošarina ne ovisi samo o jednom ministru komentirao je Zdravko Marić

26.7.2018.
10:40
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ministar zdravstva Milan Kujundžić uoči sjednice Vlade komentirao je odbijenicu ministra financija vezanu uz podizanje trošarina na alkohol i cigarete. "Nije to stvar jednog ministra, bilo kojeg. To je stvar nacije, dakle vi Hrvati ćete odlučiti što želite", kazao je Kujundžić i istaknuo da se radi o mjerama koje je potrebno poduzeti za zdravlje i demografsku obnovu. 

Njegovu tvrdnju da podizanje trošarina ne ovisi samo o jednom ministru komentirao je ministar financija Zdravko Marić. "Nisam ja jedini član Vlade. Više nas je, tu je i predsjednik Vlade, svi skupa ćemo oko toga sjesti i razgovarati", kazao je Marić i poručio kako će sve biti u redu te da se ne radi o nesuglasju s ministrom Kujundžićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ministar Kujundžić i ja dobro surađujemo na velikom broju pitanja. Ne možemo se baš u svemu složiti, ali ponavljam još jednom nismo samo nas dvojica ministri u Vladi, ima nas dosta, naravno tu je i predsjednik Vlade i naravno mi kao kolektiv", kazao je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo