DOLIJAO LOPOV / Priveden muškarac koji je krao torbice i nakit vrijedne 600.000 eura. Među njima i one Ivane Vide

Image
Foto: Pu brodsko-posavska

Policija je izvijestila kako je nastala materijalna šteta viša od 600.000 eura

3.2.2023.
16:49
Pu brodsko-posavska
VOYO logo

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave brodsko-posavske dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Teška krađa".

Naime, sumnja se da je 36-godišnjak u listopadu 2022. godine provalio u kuću na području Slavonskog Broda, da bi tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici posumnjali da bi se počinitelj mogao trenutno nalaziti na području grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac je uhićen, a zatim je i pretražen njegov stan na području Peščenice u Zagrebu te je ondje pronađena veća količina dizajnerskih torbica. Dio njih ukraden je u srpnju 2022. godine na zagrebačkim Šestinama, objavila je policija. Neslužbeno se doznaje da je riječ o provali u obiteljski dom nogometnog reprezentativca Domagoja Vide i njegove supruge Ivane.

Materijalna šteta iznosi više od 600.000 eura, priopćila je policija, a muškarac je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku te je posebno izvješće podneseno nadležnom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo