PRIPREMITE SE, CARINA I POREZNA KRENULE SU U AKCIJU! / Osim taksista i ugostitelja, posebna pažnja i jednoj novoj djelatnosti

Image
Foto: ilustracija, Dusko Jaramaz/PIXSELL

Porezna i carina provode od 9. do 15. svibnja pojačani nadzor fiskalizacije u cijeloj Hrvatskoj

10.5.2019.
18:20
ilustracija, Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Od jučer su krenule nove akcije porezne i carine, piše Poslovni dnevnik. Naime, ovlašteni službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom, u razdoblju od 9. do 15. svibnja 2019. godine provodit će se pojačani nadzor fiskalizacije u cijeloj Hrvatskoj kako bi spriječili cvjetanje "sive ekonomije" te zaštitili Džavni proračun i porezne obveznike koji ispunjavaju porezne obveze.

Pored taksista i ugostitelja, inspekcija će se ovaj put usmjeriti i na trgovci satovima i nakitom. "Pojačane nadzore provode ovlašteni službenici obiju Uprava samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama, a istima će biti obuhvaćeni porezni obveznici koju obavljaju djelatnost: 1. ostali kopneni prijevoz putnika, d.n., 2. djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane, i 3. trgovina na malo satovima i nakitom u specijaliziranim prodavaonicama", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo