NEMIR U HAREMU / Princ izazvao novi rat Hurem i Mahidevran!

U večerašnjoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog' na dvor se vraća sultanov nasljednik, princ Mustafa, koji će svojom pojavom uzrokovati nemir u haremu te obnoviti rat najgorih neprijateljica – Hurem i Mahidevran!

26.11.2012.
12:26
VOYO logo

Nakon nekoliko godina u Topkapi palaču se vraćaju Mahidevran i njezin sada već odrasli sin, princ Mustafa, Sulejmanov prvi sin, koji će prema svim običajima i pravilima uzvišene države naslijediti oca.

Njegov povratak nakon izgnanstva uzrok je nemira u haremu i mladić postaje glavna tema razgovora svih robinja koje kreću u borbu za status njegove miljenice.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprotno njima, sultanova supruga Hurem u mladom princu vidi veliku prijetnju pa će već sad smišljati planove kako ga spriječiti u ostvarenju cilja, odnosno preuzimanju prijestolja.

Image
Foto: RTL

U večerašnjoj epizodi omiljeni glumac iz serije, Burak Ozcivt (Bali-beg), dobiva opaku konkurenciju – odraslog princa Mustafu utjelovit će novi zgodni glumac, Mehmet Gunsur, koji se za svoju ulogu pripremao nekoliko mjeseci, da bi kasnije provodio i do 16 sati dnevno na snimanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je iznimno zabavno družiti se s Halitom, Okanom i ostalim glumcima na setu, ali i iznimno iscrpljujuće. Obično svi dolazimo vrlo rano na set, negdje oko 5 ujutro kako bismo stigli u garderobu pa kasnije u šminku. Snimamo scene do kasnog popodneva, a onda još moram do ponoći naučiti tekst za scene koje se snimaju sutradan. I tako svaki dan, osim nedjelje koja nam je uvijek slobodna. U pauzama snimanja jurim kući svojoj obitelji u Italiju", rekao je 37-godišnji Mehmet koji je od 2006. u sretnom braku s talijanskom redateljicom Katerinom Mongio. S njom i njihovo dvoje djece, Alijem i Mayom, Mehmet već godinama živi u Rimu.

Mehmet priznaje da je sretan što sudjeluje u ovom uspješnom projektu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neočekivano sam uskočio u vlak koji putuje vrlo velikom brzinom! Čega sve nije bilo kroz povijest?! Negdje počinje, negdje završava, no gdje točno, to nikako ne možemo znati sa sigurnošću. Povijest čini tisuće priča", rekao je glumac koji se već godinama nalazi na ljestvicama najzgodnijih muškaraca u Turskoj, a mnogi ga uspoređuju i s američkim kolegom Johnnyjem Deppom.

Image
Foto: RTL

Mehmet kaže da ga slava nije previše promijenila: "I dalje čvrsto stojim na zemlji i ne dozvoljavam da me se tetoši bez potrebe. Vozit ću se podzemnom željeznicom dokle god će me noge služiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će dvorani reagirati na Mahidevranin i Mustafin povratak u palaču, gledatelji mogu doznati u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" večeras, u ponedjeljak 26. studenog u 21 sat na RTL Televiziji!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo