Primorac nakon izbornog debakla osniva stranku

Očekujem da ćemo se moj stožer i ja približiti izbornom rezultatu od 10-ak posto, a kad se objave službeni rezultati, čestitat ćemo onima koji uđu u drugi krug.

27.12.2009.
22:40
VOYO logo

Očekujem da ćemo se moj stožer i ja približiti izbornom rezultatu od 10-ak posto, a kad se objave službeni rezultati, čestitat ćemo onima koji uđu u drugi krug, rekao je večeras neovisni predsjednički kandidat Dragan Primorac u svom izbornom stožeru gdje sa svojim prijateljima i pristašama očekuje prve službene rezultate Državnog izbornog povjerenstva (DIP).

arti-200912270185006Upitan nije li to velika promjena od najave da će ući u drugi izborni krug, Primorac je odgovorio da se situacija bitno promijenila od posljednjih anketa koje su govorile da bi, uz Vidoševića i Bandića, mogao ući u drugi izborni krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primorac je potvrdio i najavu voditelja svog izbornog stožera Nikice Gabrića da bi uskoro mogao osnovati političku stranku jer, kako je rekao, velik broj ljudi mu se obratilo sa željom da se Hrvatska okrene potpuno drugom putu nego onom kojim ide HDZ i SDP, dakle, da ide trećim putem.

"Njegova kandidatura je politički eksperiment kojim smo htjeli pokazati da osoba koja je napustila stranku te nema stranačku infrastrukturu i korporativni kapital ne mora biti politički mrtva", rekao je Gabrić prije obraćanja Primorca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo