PRGOMET: / Sa zadovoljstvom idem u Vukovar kao izaslanik predsjednice države

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Saborski zastupnik Hridi Drago Prgomet u srijedu će, kao izaslanik predsjednice Republike nazočiti svečanosti povodom završetka razminiranja Vukovarsko-srijemske županije.

16.2.2016.
23:35
PIXSELL, Marko Prpić
VOYO logo

"Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv poštujući, prije svega, instituciju predsjednice države, a s druge strane mislim da ću se osjećati vrlo ugodno u toj županiji. U Slavoniji sam bio u ratu. Prolazio sam minska polja. Drago mi je što ću sudjelovati u jednom vrlo važnom činu za Hrvatsku, posebno za žitelje Vukovarsko-srijemske županije", rekao je Prgomet u HTV-ovoj emisiji Otvoreno.

Kritizira, ali i poštuje

Imenovanje predsjednika Hridi posebnim izaslanikom predsjednice Republike iznenadilo je mnoge, naročito stoga što je, javlja HRT, Prgomet u popriličnom neskladu s vladajućima, a u svojim saborskim istupima ne štedi ni hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On pak ističe kako, s jedne strane, uvijek pokušava biti uvijek kritičan, u smislu traženja činjenica i istine, bez obzira o kome se radi.

"S druge strane uvijek sam i uvijek ću poštivati institucije hrvatske države", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZNENAĐUJUĆI POTEZ: /

Predsjednica Prgometa imenovala svojim izaslanikom

Image
IZNENAĐUJUĆI POTEZ: /

Predsjednica Prgometa imenovala svojim izaslanikom

Poruka tolerancije i dijaloga

"Ako treba poslati neku poruku u ovom trenutku, pogotovo u Vukovaru, to je poruka tolerancije i dijaloga. Pogotovo u trenutku kada je završen jedan veliki proces jedne velike posljedice rata, a to je razminiravanje tog područja", kazao je.

Prgomet je, inače, autor knjige "Sakupljači gelera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo