zvijezde 'sulejmana' / Prepoznajete li ove ljepotice u sasvim drugačijim ulogama?

Image
Foto: RTL

Meltem Cumbul i Filiz Ahmet, dvije glumice koje poznajemo iz RTL-ove serije 'Sulejman Veličanstveni', glavne su protagonistice nove turske komedije u kojoj barataju pištoljima i borilačkim vještinama!

22.1.2014.
10:07
RTL
VOYO logo

Meltem Cumbul (gledateljima poznatija kao sultanija Fatma) i Filiz Ahmet (poznatija kao kalfa Nigar) prošlog su petka krenule u osvajanje kino dvorana sa svojim novim filmom ‘Kadın İşi Banka Soygunu’ (slobodni prijevod - Žene pljačkaju banku)! Priča je to o borbi protiv sve lošije socijalne i ekonomske situacije u Turskoj, koja je kulminirala prosvjedima u istanbulskom Gezi parku prošlog ljeta.

Image
Foto: RTL

Gülay (Meltem Cumbul) je samohrana majka koja jedva krpa kraj s krajem u kućici u kojoj živi sa sinom i majkom. Osim što joj se vratio rak dojke, njezin krojački salon je zatvoren zbog duga banci u kojoj je digla kredit za liječničke troškove. No, sva sreća što Gülay ima najbolje prijateljice na svijetu koje će joj uvijek držati leđa - ratoborna Bilge (Filiz Ahmet) kojoj je dosta robotiziranog posla u pozivnom centru velike tvrtke, lijepa izvršna bankarica Nihal (Özge Ulusoy) koja se želi osvetiti šefu koji joj je oteo promaknuće, te slobodoumna Dürdane (Esra Dermancıoğlu) koja se također muči s dugovima nakon što joj je propao ugostiteljski biznis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



Tijekom jedne zajedničke noći uz glasnu muziku i alkohol, četiri žene se odluče opljačkati banku, točnije poslovnicu u kojoj Nihal radi, kako bi došle do toliko potrebnog novca za dugove, za pomoć svojim majkama i povratak u socijalno-ekonomski sistem koji ih je odavno odbacio… I tu zabava počinje.

Image
Foto: RTL

I glumica Özge Ulusoy, koja u filmu tumači lik bankarice Nihal, glumi u seriji 'Sulejman Veličanstveni'.  U novim nastavcima četvrte sezone koje se tek prikazuju u Turskoj, Özge tumači poljsku princezu Anu Jagelović, koju će Hurem i njezin sin Selim dočekati s počastima. Svojom će gracioznošću i ljepotom privući pažnju dvorana, ali i razbjesnjeti Nurbanu zbog sve očitije bliskosti sa Selimom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo