niski udarci / Prepirke MOST-a i SDP-a na Facebooku: 'Režiš Petrina, kao bijesni pas, zato i jesi potpuno sam'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Ajde, Ledenko, ušuti, ti si tek jedan sebičan prevarant i sve što činiš, činiš za vlastitu guzicu', rekao je Petrina Ivici Ledenku

17.8.2016.
12:34
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

SDP-ovac Franko Vidović objavio je na Facebooku status u kojem se zapitao kako MOST planira financirati svoju kampanju, što je dovelo do brojnih političkih prepirki ma toj društvenoj mreži.

Objavu je prvi komentirao Ivica Ledenko, član nezavisne liste Loza, koja se nalazi na 3. mjestu 9. izborne jedinice Mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čemu ovo, zar se SDP unaprijed sprema za oporbu!?", upitao je Ledenko, na što mu je Vidović jednostavno odgovorio: "Non-stop vježbaš". 

U raspravu se uskoro uključio i Stipe Petrina: "Ajde, Ledenko, ušuti, ti si tek jedan sebičan prevarant i sve što činiš, činiš za vlastitu guzicu. Ajde objasni kako te je Petrov postavio u Upravno vijeće NP Krka i što si dao zauzvrat", napisao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Režiš, Petrina, kao bijesni pas, to je tvoj stil zato si sam bez ikoga... Nisi izdržao, sve si izdao i prevario i sad te nitko neće, ni Bandić ni Živi zid, a sve si molio – uzvratio mu je Ledenko i dodao: – Jaka stvar UV, najbolje da smo HDZ-u to prepustili... što je to u usporedbi s tvojim paktom s Kerekešom, nije to daleko od Sanader/Hernadi... mali – veliki izdajnik, za mene nema razlike. Možemo i dublje, ali nema razlike ovim si za mene gotov, a ti reži ili, kako ti kažeš, bleji dalje. Ja sam za razliku od tebe slobodan čovjek, nemam milijune da trošim na svoj ego u kampanji, ali obraz ne dam. Odakle pare, volonteru?", odgovorio mu je Ledenko. 

Rasprava se nastavila unedogled, a njen cijeli tok možete pročitati u nastavku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo