TUŽNA VIJEST / Preminula novinarka i voditeljica Nikolina Deranja: 'Vjerujem da je nestala patnja i bol koju si nosila proteklih godina'

Image
Foto: Vladimir Jurić/Facebook

Nikolina Nina Deranja imala je glas kojeg su mnogi voljeli...

25.9.2022.
12:44
Vladimir Jurić/Facebook
VOYO logo

Poznata riječka novinarka, voditeljica i producentica Nikolina Deranja umrla je nakon duge i teške bolesti u 51. godini života, objavio je u nedjelju Hrvatski radio - Radio Rijeka.

Od sredine 90-ih godina bila je jedan od najprepoznatljivijih glasova tog radija, naveli su na portalu Radija Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Pamtimo vesela i zanimljiva izdanja emisije 'Vidi što je mačka dovukla pred vrata.' Njena 'Fizička atrakcija', u suradnji sa Zvonimirom Peranićem gotovo desetljeće bavila se različitim oblicima stvarnosti kroz viziju popularne fizike.“ „Posebno su upečatljiva i slušana bila njena izdanja emisije 'Kamo danas' u kojima je svakodnevno s vama i nama dijelila male životne mudrosti i optimizam. S tim optimizmom borila se protiv bolesti do samoga kraja“, objavljeno je na portalu Radija Rijeke.

"Otišla je tiho moja draga kolegica sa Radio Rijeke Nikolina Deranja! Vjerujem da je nestala patnja i bol koju si nosila proteklih godina. Nebeski anđeli se raduju jer njihova radio postaja sad je jače za još jedan vrhunski glas! ”Ugodan dan želi Vam Nikolina Deranja”!Počivala u miru Božijem draga Nina!", napisao je jedan njezin kolega na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo