NAJGLEDANIJI PROGRAM DANA / Preko pola milijuna Hrvata gledalo Sumrak

Image
Foto: RTL

Preko pola milijuna Hrvata, bez obzira na dobnu granicu, subotnju večer 12. studenog rezerviralo je za RTL Televiziju i TV premijeru filma „Sumrak“! Ostvarivši gledanost od 14,4 u ciljnoj skupini, kao i 12,0% u totalu populacije (pola milijuna gledatelja), film o vampirima bio je najgledaniji program dana na svim nacionalnim televizijama!

14.11.2011.
14:50
RTL
VOYO logo

Sumrakomanija je definitivno vladala subotom uvečer!Prema najnovijim rezultatima gledanosti, subotnji udarni termin bio rezerviran za RTL Televiziju i TV premijeru filma „Sumrak“, prvog u nizu nastavaka filmske sage o vampirima koju obožava čitav svijet, ostvarivši pritom odličnu gledanost od 14,4% u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina.

Ljubavna priča o mladoj djevojci i vampiru bila je zanimljiva i starijoj populaciji, što dokazuje i podatak o gledanosti od 12,0% u totalu populacije, odnosno preko 500 tisuća gledatelja odlučilo je biti uz film i doznati kako završava prvi nastavak turbulentne ljubavne priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je film „Sumrak“ bio je najgledaniji format na sve tri nacionalne televizije i pobjednik termina emitiranja u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo