nema razumijevanja / Predstavnik sindikata traži smjenu policajca čiji je pijani sin izazvao nesreću: 'To bi bilo moralno'

Nakon nesreće, koju je u alkoholiziranom stanju izazvao sin policijskog načelnika, zahtjevi za smjenom ne prestaju

18.10.2018.
7:00
VOYO logo

Mjesto na kojem je načelnikov sin razbio automobil, kažu nam susjedi, oduvijek je bilo poligon za jurnjavu. No ipak rijetko se dogode nesreće, a nikad ovakva. Čelnik novog policijskog sindikata Mario Puškarić nema razumijevanja za kolegu.

"Žao nam je što se to kolegi dogodilo, ali to je njegova nepažnja. On je trebao
povjereno sredstvo od MUP-a čuvat na način da ne može nitko doći niti upotrijebiti ga. Kao što se dogodilo", kazao je Puškarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato smatra da je Marendić morao odmah ponuditi ostavku na mjesto načelnika jer bi on trebao biti uzor policajcima. Zbog takvih stavova dobio je mnogo kritika na društvenim mrežama upravo od policajaca.

Neki građani ne osuđuju načelnika

"Morate shvatit da u policiji imate raznoraznih profila ljudi. I onih koji vole rukovoditelje i koji im izlaze u susret, a imate i one obične policajce za koje se nitko ne bori. Evo mi smo po prvi puta sindikat koji ovakve stvari osuđuje", kazao je Puškarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani, s druge strane, barem oni s kojima smo mi razgovarali, ne osuđuju načelnika. No čelnik policijskog sindikata postavlja i pitanje zašto sin načelnika Marendića nije ostavljen na otrežnjenju već je pušten kući.

Kontaktirali smo splitsku policiju i oni su nam kazali kako nikakvih novih informacija nemaju. Sve je sada u rukama Stručnog tima Ravnateljstva policije koji bi uskoro trebao donijeti svoj zaključak. I to, kako su nam odgovorili, do kraja tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike