jedinstveno i sveobuhvatno rješenje / Predstavljen novi proizvod ERGO Pravna zaštita – osiguranje troškova pravne zaštite

Image
Foto: PR fotografije

Od sada samo u ERGO osiguranju jedinstveno i sveobuhvatno rješenje osiguranja troškova pravne zaštite kao samostalni proizvod

13.5.2016.
10:13
PR fotografije
VOYO logo

ERGO Hrvatska, koji je dio ERGO grupe, jedne od najvećih osigurateljnih grupa u Njemačkoj i Europi, obogaćuje ponudu hrvatskog tržišta jedinstvenim proizvodom ERGO Pravna zaštita – osiguranje troškova pravne zaštite. Uvođenjem novog proizvoda ERGO osiguranje potvrdilo je svoju poslovnu strategiju neprestanog praćenja tržišta kako bi klijentima pružilo inovativnu uslugu zaista prilagođenu njihovim potrebama te ponudilo cjelovitu uslugu osiguranja na jednom mjestu. Uspješno poslovanje ERGO grupe i ERGO osiguranja u Hrvatskoj potvrdili su i rezultati koje su prezentirali istaknuti predstavnici tvrtke.

ERGO Pravna zaštita – samostalan je proizvod osiguranja troškova pravne zaštite, prvi takve vrste na tržištu, uz koji osiguratelj nadoknađuje troškove ostvarivanja osiguranikovih pravnih interesa, troškove njegova pravnoga zastupanja i pravne zaštite u raznovrsnim pravnim postupcima koji se vode pred raznim državnim tijelima i sudovima te troškove izvan-sudskog rješavanja sporova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj specifičan sofisticirani proizvod dio je strategije razvoja ERGO osiguranja koju najbolje opisuju inovacije i usmjerenost na klijente. On je i rezultat razumijevanja potreba klijenata koji su pokazali interes za takvu vrstu osiguranja.

ERGO Pravna zaštita – osiguranje troškova pravne zaštite kreirano je po uzoru na najbolja rješenja koja na temelju svoje dugogodišnje europske prakse primjenjuje ERGO grupa, europski lider na tržištu osiguranja pravne zaštite, putem svojeg branda D.A.S. Rechtsschutz.
„D.A.S. Rechtsschutz predstavlja sveobuhvatnu ponudu inovativnih proizvoda na području osiguranja pravne zaštite. ERGO grupa putem D.A.S.-a upravlja najvećom mrežom pravnih stručnjaka i partnera u Europi. D.A.S. International se brine za 12 milijuna klijenata u čak 15 europskih zemalja te Južnoj Koreji i Kanadi“, istaknuo je gospodin ThomasSchöllkopf, član Uprave ERGO International AG-a zadužen za srednju i istočnu Europu.

Ovisno o ugovorenom paketu, osiguranjem su pokrivena dva osnovna segmenta – područje privatnog života te područje koje uključuje promet i vozila, a osim za osiguranike pokriće vrijedi i za članove njihovih obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo