poziv svim građanima / Predsjednik Sabora razočaran odazivom: 'Nadam se da će popodne izlaznost biti veća'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Reiner očekuje da bi, prema naznakama zadnjih dana, moglo biti i više glasača nego na prošlim izborima, a hoće li se to ostvariti vidjet će se u 19 sati

11.9.2016.
12:52
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskoga sabora, akademik Željko Reiner glasao je u Zagrebu na prijevremenim parlamentarnim izborima te izrazio uvjerenje kako će do kraja dana izlaznost na izbore biti veća nego što je to zabilježeno do 11,30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno je manja izlaznost vezana uz ovaj lijepi dan, djelomice uz proštenje u Mariji Bistrici, tako da očekujem da će većina glasača izaći u popodnevnim satima", rekao je Reiner novinarima nakon što je glasovao u pratnji obitelji.

Reiner očekuje da bi, prema naznakama zadnjih dana, moglo biti i više glasača nego na prošlim izborima, a hoće li se to ostvariti vidjet će se u 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njegovim riječima, najbitnija je stabilnost vlade jer su "nesigurnost, neizvjesnost i depresija koje vladaju pogibeljne".

"Hrvatski građani potrebiti su stabilnosti, optimizma i poleta koji se izgubio i to je ono što vjerujem da svima treba", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvao je građane da izađu na izbore jer je to "praktički jedini trenutak kada oni izravno mogu utjecati na to kako će izgledati politička scena sljedeće četiri godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo