PREDSJEDNIK HSLS-A TVRDI DA SE NEĆE DATI UVUĆI U PRLJAVU KAMPANJU I OTKRIO: / 'Ne pregovaramo samo s HDZ-om'

Image
Foto: Pixsell

Drago mi je što SDP-ovci dolaze u najtransparentniji grad u državi, no nije mi drago na što se kampanja svodi na povlačenje u baru i mulj.

21.5.2020.
18:12
Pixsell
VOYO logo

Predsjednik HSLS-a Dario Hrebak poručio je da se neće dati uvući u prljavu kampanju te kako njegova stranka ne pregovara samo s HDZ-om već s još nekim strankama, odgovorivši time na prozivku iz SDP-a da je koaliciju HSLS-a i HDZ-a ranije nazvao agonijom, a sada će s njima na izbore.

„Drago mi je što SDP-ovci dolaze u najtransparentniji grad u državi, no nije mi drago na što se kampanja svodi na povlačenje u baru i mulj. Očigledno sam im trn u oku pa me se toliko spominje”, poručio je bjelovarski gradonačelnik Hrebak u četvrtak na konfrenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je nabrojao i uspjehe aktualne gradske uprave.

„Želim vam pričati o agoniji Grada Bjelovara vrijednoj 500 milijuna kuna. Do kraja mandata sve će škole biti obnovljene, a vrtići već jesu. Bili smo na dnu po povlačenju EU novca, a sad smo pri vrhu. Počinje i najveći projekt koji je započela bivša vlast, no mi smo ga uspjeli provesti kraju. Radi se o bjelovarskoj Aglomeraciji vrijednoj 260 milijuna kuna”, naglasio je Hrebak. Kazao je i kako smatra da je potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić izrekao salvu uvreda na njegov račun te da ga smatra dobrim liječnikom, ali lošim političarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li HSLS na parlamentarne izbore izaći u koaliciji s HDZ-om, Hrebak je uzvratio da su pregovori još uvijek u tijeku te da osim HDZ-a razgovara s još nekoliko stranaka.

„Razgovaramo s HDZ-om, razgovarali smo i s Fokusom, dakle liberalnom strankom. Imamo neke uvjete od kojih ne želimo odstupiti i ubrzo ćemo vidjeti što će biti. Uvjeren sam da mogu dobiti veliki broj preferencijalnih glasova. Zasigurno više od četiri tisuće koliko sam dobio na zadnjim parlamentarnim izborima i uvjeren sam da ću ući u Hrvatski sabor i odatle raditi za Bjelovar”, zaključio je Hrebak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz SDP-a su ranije danas poručili kako su sigurni da će HSLS na parlamentarne izbore izaći u koaliciji s HDZ-om, iako je Hrebak ranije tvrdio da će liberali izaći samostalno, pa makar ne osvojili niti jedan saborski mandat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo