pripreme za meč / 'Prebit ću tvoje bezobrazno dupe': Cro Cop snimkom treninga 'odgovorio' Nelsonu na provokacije

Da su Mirkove pripreme u punom jeku, dokazao je to u snimci treninga na svom profilu. Objavio je to samo nekoliko dana nakon odgovora na Nelsonove provokacije

17.3.2018.
15:49
VOYO logo

Prošlo je sedam godina otkakoje Mirko Filipović ušao u meč ozlijeđen i izgubio protiv Roya Nelsona. Veliki revanš očekuje se 25. svibnja u Wembley Areni u Londonu, dakle za nešto više od dva mjeseca.

Da su Mirkove pripreme u punom jeku, dokazao je to u snimci treninga na svom Facebook profilu. Objavio je to samo nekoliko dana nakon što je objavio odgovor Nelsonu, a vezano uz njegove izjave kako je Mirko ponovno na specijalnim suplementima. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi Roy, ne moraš se brinuti da uzimam stimulanse kao što tvrdiš. Jedini ‘specijalni dodatak’ su dva teška i krvava treninga svaki dan. I tako pet dana u tjednu. Bit ću testiran, kao i svi ostali borci, tijekom priprema za meč, neposredno prije borbe i odmah nakon dvoboja. Možeš biti miran i radije razmišljaj o tome da pronađeš neki dobar izgovor nakon što budem prebio tvoje bezobrazno dupe. Imaš dovoljno vremena do 25 svibnja. I da, molim te, učini mi uslugu. Obrij tu odvratnu bradu, izgledaj kao profesionalac i pokaži minimum respekta prema protivniku. Sretno", poručio je Cro Cop svom protivniku na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo