pomoć iz srbije / 'Pravi se prijatelj poznaje u nevolji': Todoriću u prikupljanju novca za jamčevinu pomogao srbijanski tajkun?

Image
Foto: Youtube/Screenshot/Pixsell

U Miškovićevoj tvrtki na pitanje je li Mišković platio Todorićevu jamčevinu samo su odgovorili da nemaju komentara

22.11.2018.
10:45
Youtube/Screenshot/Pixsell
VOYO logo

Ivica Todorić još nije objasnio otkud mu 7,5 milijuna kuna za jamčevinu. 

Todorić je tijekom boravka u Londonu više puta isticao da nema novca, no ni tada nije odgovorio, ako nema novca, tko mu je financirao jednogodišnji boravak u engleskoj prijestolnici i plaćao skupocjene satnice njegovih britanskih odvjetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova je obrana danima javno govorila da on nema novca, a na pitanje kako je onda skupio traženi novac za jamstvo, lakonski je odgovorila: 

"Mi smo pravni, a ne financijski savjetnici, a novac su mu dali prijatelji!" 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko su ti tajanstveni prijatelji, nije htio reći ni Todorić.

"Za jamčevinu mi je pomoglo jako puno ljudi, javljali su se i nepoznati. Nije fer da sada o tome govorim, sve ćete saznati. Znam samo da je dio novca dao i moj bratić", bilo je sve što je Todorić htio o tome reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sada stvari stoje, država se ne zamara previše time je li Todorić, kao i svi oni prije njega u sličnoj situaciji, novac skupio legalno ili nelegalno. Očito je samo bitno da je jamčevina položena na račun suda te da se Remetinec brzopotezno riješio još jednog VIP zatvorenika. 

S druge strane, Večernji list piše da se u kuloarima kao mogući Todorićev spasilac spominje srbijanski tajkun Miroslav Mišković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je i prije javno govorio da je pomagao obitelji Todorić tijekom afere Agrokor, svojedobno je s Todorićem bio i poslovno povezan, a i sam je ne baš tako davno imao sličnih pravnih problema. Ima li u tim kuloarskim špekulacijama istine, jučer nije bilo moguće provjeriti. 

U Miškovićevoj tvrtki Delta Holding na pitanje Večernjaka je li Mišković platio Todorićevu jamčevinu jučer su samo odgovorili da nemaju komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo