'Prave razmjere pljačke saznat ćemo nakon izbora'

Odvjetnik Anto Nobilo rekao je kako je ovo što sada znamo samo 'dječja igra' te da će se pravi razmjeri pljačke države doznati tek nakon izbora.

5.11.2011.
13:28
VOYO logo

Odvjetnik Anto Nobilo opet se našao u središtu pozornosti kao branitelj prvog ministra unutarnjih poslova RH, Josipa Boljkovca, koji je uhićen zbog zločina iz II. svjetskog rata.

Nobilo smatra da je uhićenje Boljkovca samo predstava za javnost, točnije dio kampanje Tomislava Karamarka koji, prema Nobilu, nakon izbora želi preuzeti vodeću poziciju u HDZ-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Fimi Media je tek dječja priča'

Poznati hrvatski odvjetnik smatra i kako će HDZ-ovu nedemokratsku vladavinu skršiti procesi borbe protiv korupcije, za koje tvrdi da su bili nužni kako bi se korupcijskoj praksi ''slomila kičma'', piše Jutarnji list.

''Uvjeravam vas, ovo sve do sada je bilo tek grebanje po površini. Drugi, pravi val obračuna s korupcijom nastupit će nakon 4. prosinca kada nova vlast uđe u ministarstva i javna poduzeća. Najgore tek slijedi. Fimi Media je dječja priča prema onome što će koalicijska vlast otkriti kad preuzme državu'', rekao je Nobilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo