Prava navala na vibratore u Zadru - prodali ih na stotine

Otkad je ovog ljeta u zadarskoj Varoši nakon dugogodišnje stanke ponovno otvoren seksi shop, najtraženija roba postali su vibratori.

3.10.2010.
19:11
VOYO logo

''U dva mjeseca prodali smo stotinjak vibratora. Gotovo podjednako ih kupuju i muškarci i žene, iako žene ipak malo češće. Najbolji idu oni boje ljudske kože. Muškarci se uglavnom opravdavaju da ih kupuju curama i suprugama'', rekla je vlasnica Željka Hofman za 24sata.

Kaže kako u sexy shop svraćaju sve generacije, od tek punoljetnih osoba do starijih bračnih parova, a iako je dućan u centru starog dijela Zadra, stranci i nisu baš toliko ulazili i kupovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupci su uglavnom Zadrani, ali i stanovnici drugih dalmatinskih gradova, kojima je vjerojatno lakše prevladati sram od ulaska u sexy shop u tuđem gradu. No, ima i onih koji uđu zabunom.

''Prije nekoliko dana došla je jedna starija gospođa i pitala imamo li lutke. Kad sam joj pokazala policu s lutkama na napuhavanje, precizirala je da traži lutke za curice. Mislila je da je ušla u običan darovni dućan'', rekla je Željka, te za 24sata dodala da je bilo i pomalo čudnih situacija, kad su otac i sin zajedno došli supruzi, odnosno majci, kupiti vibrator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo