Pozvao Adidas, Lidl i Podravku da se izjasne o Blankinom potezu

"Može Blanka Vlašić slobodno imati mišljenje kakvo god želi o bilo kojoj temi, ali ipak mora paziti kome, kada i kako daje javnu podršku".

21.5.2013.
18:47
VOYO logo

Stoji to u tekstu objavljenom na platformi wordpress.com u kojem se anonimni aktivist u formi pisma osvrće na javnu podršku koju je putem videa Blanka Vlašić uputila inicijativi "U ime obitelji".

Može Blanka Vlašić, ističe autor, "slobodno imati kakvo god mišljenje želi o bilo kojoj temi, ali ipak mora paziti kome, kada i kako daje javnu podršku". Jer eto:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tvoji sponzori se prikazuju kao tolerantni'

"Tvoji sponzori su velike kompanije koje se trude prikazati u svjetlu društvene osviještenosti, tolerancije, potpore različitosti; velike kompanije u kojima rade i od kojih kupuju upravo ti pederi i lezbe, bipsići i ostali queerovci", piše autor koji smatra da je sada na tim kompanijama i šefovima njihovih marketinga da reagiraju na njezin nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tu svrhu autor je firmama Adidas, Podravka i Lidl uputio pisma u kojima traži da se te kompanije, koje se predstavljaju kao društveno osviještene, ograde od stava ove sportašice.

Također, pozvao je i sve one koji osjećaju istu potrebu, da preuzmu neke od ovih pisama, potpišu se i pošalju ih spomenutim tvrtkama na njihove e-mailove, Facebook stranice ili nekim drugim kanalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisma možete pronaći OVDJE.

Homofobna inicijativa

Podsjetimo, Blanka Vlašić nedavno je snimila video u kojem je dala podršku inicijativi "U ime obitelji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o homofobnoj inicijativi koja želi da se u Ustav unese odredba da je brak zajednica muškarca i žene, čime bi se onemogućilo da ljudi homoseksualne orijentacije imaju pravo stupiti u civilni brak. Na taj način homoseksualne osobe koje dugi niz godina žive zajedno ne bi imale prava na podjelu imovine, obiteljsku mirovinu, ili čak i posjetiti voljenu osobu u bolnici, odnosno bila bi im uskraćena prava koja imaju heteroseksualne osobe.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo