USUSRET BLAGDANIMA / Poznati trgovački lanac nadmašio konkurenciju. Zaposlenicima će isplatiti božićnicu od čak 500 eura

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Neki od lanaca su osigurali i blagdanske pakete za Sv. Nikolu, odnosno dar za djecu

2.12.2023.
15:48
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Ušli smo u mjesec darivanja pa nije čudno da se mnogi raduju prosinačkoj plaći, a samim time i božićnici. Poznati lanac Eurospin svoje zaposlenike ove godine daruje božićnicom od 500 eura. Riječ je o najvećoj božićnici u sektoru prodaje robe široke potrošnje u Hrvatskoj, piše Danica.hr.

Uz to, ove su godine radnicima povećali plaće za 10 posto. Poznati talijanski diskonter u Hrvatsku je stigao 2020. godine. Danas imaju 23 prodajna mjesta i više od 400 zaposlenika. Podsjetimo, prošli smo tjedan na portalu Danas.hr obavili da će Kaufland svojim zaposlenicima dati božićnicu višu od 330 eura. Pored toga, isplatit će 26,54 eura za svako dijete zaposlenika, a djecu su pripremili i blagdanski paket za Sv. Nikolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz jednog od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, Konzuma, odgovorili su nam da će božićnicu od 226 eura dobiti više od 10 tisuća zaposlenika. Pored toga, roditelji će za svu djecu koja su zdravstveno osigurana preko roditelja zaposlenog u Konzumu i koja su mlađa od 15 godina, dobit će dar od 120 eura po djetetu. Lidl je objavio kako će njihova božićnica iznositi 335 eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Božićnica u bonu ili eurima? Ovo je popis tvrtki koje su otkrile s koliko će nagraditi svoje radnike

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo