SANDRA RONČEVIĆ ZA RTL / Povratnica postala policajka godine: 'Čast je nositi hrvatsku odoru, a osmijeh je ključ uspjeha'

Čovjek je uspjeh u turizmu, pokazuje se uvijek iznova, ako je ljubazan i osmijeh mu nije stran

4.10.2019.
19:50
VOYO logo

Na Danima hrvatskog turizma u Vinkovcima svečano je dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu 'Čovjek –ključ uspjeha u turizmu'.

U kategoriji najbolje policajke 'Čovjek –ključ uspjeha u turizmu' za policajca – policajku 2019. godine nagrađena je policijska službenica Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar Sandra Rončević s kojom je razgovarala RTL-ova reporterka Ida Hamer.

''Posebna je čast i ponos dobiti ovo priznanje i nagradu'', istaknula je Rončević, kazavši da je ona povratnica iz Australije koja je stigla 1993. godine, a dvije godine kasnije zaposlila se u policiji te će joj u travnju iduće godine biti jubilarnih 25 godina službe.

''Ponosna sam što nosim ovu hrvatsku službenu odoru'', istaknula je Rončević i kazala da ljudi cijene dobro znanje engleskog jezika. Istaknula se time što je pomogla jednom irskom državljaninu, inače psihičkom bolesniku, da se sretno i sigurno vrati u Dublin, a u razgovoru za RTL zaključila je: ''Ljubaznost i osmijeh su ključ uspjeha''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo