ZASAD SAMO EUROPSKA TURNEJA / Potvrđen povratak Faith No Morea

Image

Kultni američki bend uspio je izgladiti sve nesporazume i počinje s radom nakon desetljeća izbivanja.

1.3.2009.
20:14
VOYO logo

Višemjesečnim natezanjima stigao je kraj - jedan od najslavnijih rock bendova devedesetih, Faith No More, ponovno počinje s radom i kreće na povratničku turneju. Vraćaju se u postavi koja je djelovala i prije raspada, odnosno Mike Patton (vokal), Jon Hudson (gitara), Billy Gould (bas), Roddy Bottum (klavijature) i Mike Bordin (bubnjevi).

Vijest o reunionu ovih istinskih legendi pojavila se prije nekoliko mjeseci, no tada ju je demantirao Gould istaknuvši kako nema pojma čime se bave njegovi nekadašnji kompanjoni. Ovih ju je dana, međutim, prvo potvrdio agent Mikea Pattona, nakon čega je stiglo i službeno priopćenje benda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove godine smo napokon sjeli zajedno i raspravili o svemu. Ispostavilo se da su nam stajališta o nečem što smo nekoć znali kao Faith No More u osnovi identična pa smo odlučili ponovno oživjeti zvijer", stoji među ostalim u izjavi grupe.

Zasad su u planu samo koncerti po Europi, dok o Sjedinjenim Državama još nije bilo govora, kao ni hoćemo li nakon 11 godina starog "Album Of the Year" dobiti i neko novo izdanje Faith No Morea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo