POTRESNA ISPOVIJEST SUPRUGE NASILNOG HDZ-ovog ŽUPANA: / 'Ženama poručujem neka šute i trpe jer se ionako ništa neće promijeniti'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Na dan borbe protiv nasilja nad ženama oglasila se zlostavljana supruga HDZ-ovog požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića, kojega je prijavila za nasilje.

25.11.2017.
20:21
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Upitana za savjet koji bi dala ženama koje su u sličnoj situaciji, Mara Tomašević nakon svoje neuspjele borbe kaže: 'Neka šute i trpe. Nama ženama je očito tako suđeno', rekla je za RTL.

37 godina je šutjela zbog djece i zbog ljubavi

Dodaje kako borba s nekim jačim nikad ne uspijeva. Supruga Alojza je prijavila za nasilje nakon 37 godina braka, a do tada je i ona šutjela i trpjela, i to zbog djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Djeci bih rekla da ih volim isto kao i do sada. Bez obzira kako se završilo ovo sve. Oni će mi biti uvijek na prvom mjestu. Neka se ne ljute na mene, ja sam morala ovako reagirati. Nek mi oproste', rekla je Mara Tomašević. Osim zbog djece, godinama je šutjela i zbog ljubavi koju je nekad imala sa suprugom. Te ljubavi više nema.

'Sad je ta ljubav prešla u mržnju, obostranu. Mislim da on više prema meni nego ja prema njemu', rekla je u intervjuu za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nama ženama je suđeno da šutimo i trpimo'

Sada kaže da možda ne bi ponovno reagirala na isti način kao prije dva mjeseca, kad je supruga prijavila za nasilje nakon što je, ne prvi put, nasrnuo na nju. S obzirom da se ništa ne pokreće, Mara Tomašević kaže da se ne isplati progovoriti i prijaviti nasilje. Ona i suprug Alojz i dalje žive u istoj kući jer Mara nema kamo. Ta joj je situacija jako teška.

'Ne smijemo pričati. Ne smijemo, znači, komunicirati, a pod istim smo krovom, u istoj kući. To je preteško. Ženama bih poručila: šutite i trpite jer boriti se s nekim tko je jači od vas mislim da neće uspjeti. Toga se i ja bojim, da neću uspjeti. Jednostavno neka šute, neka trpe i šute. Očigledno je da je nama ženama tako suđeno', kaže Mara Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo