DJEČAK ZA KOJIM JE TRAGAO CIJELI ZAGREB SAM SE VRATIO KUĆI: / 'Jedna teta mi je pomogla, došao sam u stan i upalio si crtiće'

Image

Nešto više od dva sata trajala je potraga za petogodišnjim Noom.

5.1.2018.
18:53
VOYO logo

U 17:15 minuta zagrebačka je policija počela potragu za petogodišnjim dječakom koji se na Glavnom kolodvoru odvojio od svoje bake. Dječak Noa je ušao u tramvaj u smjeru Autobusog kolodvora.

Nešto prije 20 sati potvrđeno nam je da je dijete pronađeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promijenio dva tramvaja

Kako je Noin otac Marko rekao za Dnevnik.hr, dječak je sam došao kući. 'Ne mogu vjerovati, dijete je promijenilo dva tramvaja i došlo doma', kaže Noin tata.

Noina baka ispričala je kako se dječak odvojio od nje. Ona je za 24 sata rekla kako je dječak ušao u tramvaj kad su prelazili tramvajsku prugu. 'Ja sam potrčala za tramvajem, mislila sam da će sići na prvoj stanici, on je jako snalažljiv. Ali bila sam prespora', rekla je baka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako je Noa i sam rekao, on je sišao na Branimirovoj tržnici, prešao prugu i ušao u tramvaj u suprotnom smjeru. Njime se odvezao do doma. Kaže kako mu je jedna teta pomogla da nađe svoju stanicu.

Policajci ga našli u stanu

Noa je, kaže, potom našao ključeve od stana, ušao, upalio si računalo i gledao crtiće. U stanu su ga zatekli policajci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noina mama jako je zahvalna tzagrebačkoj policiji na brzoj reakciji. Kaže kako su odmah alarmirali ZET-ovce i taksiste, kao i medije te da je potraga za Noom počela odmah nakon njegova nestanka.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo