PRETJERAO JE! / Je li to Karamarko skuplja lajkove na tragično preminuloj djevojčici!?

Image
Foto: PIXSELL, Dalibor Urukalovic

Dok afere potresaju Vladu i dok traje drama oko najvažnije reforme školstva u povijesti moderne Hrvatske, prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamrko uzeo

25.5.2016.
19:06
PIXSELL, Dalibor Urukalovic
VOYO logo

Karamarko se najprije na Facebookuhvalio proslavom svog rođendana, a nekoliko sati kasnije učinio je nešto što je u najmanju ruku licemjerno s obzirom na zadnje poteze Banskih dvora.

Prvi potpredsjednik Vlade - Vlade koja ukida invalidnine za djecu s Downovim sindromom, drastično poskupljuje zdravstvo i smanjuje izdavanja za udruge (pa tako i one oboljelih), na Facebooku je za svoj rođendan objavio fotografiju Nore Šitum koja je "također rođena na današnji dan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
A DJECA NEKA ČEKAJU... /

Most će 'provjeriti odluke o ukidanju invalidnine mališanima s Downom'

Image
A DJECA NEKA ČEKAJU... /

Most će 'provjeriti odluke o ukidanju invalidnine mališanima s Downom'

"Na današnji dan rođena je i malena Nora Šitum. Danas bi slavila svoj 9. rođendan. Prisjetimo se njene hrabrosti i osmijeha koji su nas ujedinili u dobroti i humanosti. Prisjetimo se sve dječice koja trebaju našu pomoć i potporu. Ne samo danas, već svakoga dana", napisao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima li na umu njene roditelje?

Kao što je poznato, Nora je izgubila bitku za život u dječjoj bolnici u Philadelphiji u 20. ožujka 2013., nakon trogodišnje borbe s akutnom limfoblastičnom leukemijom. Građani Hrvatske su za njeno liječenje skupili više od 5 milijuna kuna, no, nažalost", "strašni lav’ nije uspio pobijediti bolest. Današnji dan, bez sumnje, strahovito je težak za Norine roditelje.

S obzirom na potrese u vladajućoj koliciji, teško se oteti dojmu da je Karamarkovo na tragediji jedne obitelji pokušava skupljati političke poene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAD ŠEFA HDZ-A ;Evo zbog čega je sigurno da Karamarko ne može preživjeti sljedeći tjedan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo