'Potpisujemo: Građanska inicijativa je grupa gnjida'

Facebook grupa Dežulovićevih istomišljenika osvanula je sinoć, a njihov broj sve više raste. Oni homofobnim intelektualcima poručuju: 'Gnjide ste, sada tužite i nas.'

31.5.2012.
13:40
VOYO logo

"Supotpisujemo članak Borisa Dežulovića iz Slobodne Dalmacije, objavljen 28. svibnja 2012. u 22.24 sata, i konstataciju da je takozvana antigay Građanska inicijativa ništa drugo do grupa gnjida.

Za povijest hrvatskog gnjidoslovlja valja zapamtiti njihova ljudska imena: Stjepan Lozo, Guido Piasevoli, Tatjana Alajbeg, Joško Čelan, Miroslav Klarić, Gordan Sladoljev, Barbara Kovačić-Domančić, Željko Ostoja, Miroslav Lozina i Marko Džaja. Sad neka i nas tuže!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoji to u opisu grupe na koja je sinoć osvanula na Facebooku i čiji broj "supotpisnika" sve više raste. Za profilnu sliku ove grupe stavljen je crtež gnjide.

Iskoristili nestanak mlade djevojke

Podsjetimo, gore navedena skupina prije nekoliko dana održala je presicu u jednoj 'kafani' na Žnjanu, prilikom čega su na najgrublji mogući način iskoristili nestanak mlade Antonije Bilić u borbi protiv ljudskih prava njihovih sugrađana drugačije seksualne orijentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ti samozvani intelektualci kazali su da je Antonija Bilić neizravna žrtva splitskog Gay pridea, jer je brojna policija morala osiguravati prosvjed umjesto da su tragali za Antonijom.

Boris Dežulović stoga ih je u svojoj kolumni nazvao gnjidama, a oni su najavili da će ga zbog toga tužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo