SUPER POŠTAR / Poštar oduševio Zagrepčane. Pse nagrađuje keksićima, a nakon objave priče i sam otkrio: 'Supruga je krivac'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

I u Gornjem Stenjevcu mještani hvale poštara kojeg psI obožavaju, a poštarica na potezu Bukovačka-Britanski trg ne dijeli samo poslastice psima već je neke znala i prošetati

6.7.2023.
10:49
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Ostavljaju ceduljice u sandučiću iako ste bili kod kuće, vašu poštu dostave susjedima, a pošiljke znaju kasniti i tjednima. Puno je pritužbi na račun poštara koje se svakodnevno od mogu čuti od nezadovoljnih građana, ali mještani nekoliko zagrebačkih naselja za svoje poštare imaju samo riječi hvale.

Jedna je stanovnica Čučerske ulice pohvalila svog poštara koji uz pakete i račune donosi i poslastice za njihove četveronožne ljubimce. Na svoje se oči uvjerila kako u svojoj torbi nosi poslastice i dijeli ih psima koji ga dočekuju. "Ne znam je li to mito, ali vidi se i ljubav prema tom djelu", napisala je u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POTRAŽILI SMO ODGOVORE /

Od Koprivnice do Zagreba ima stotinjak kilometara, a pošiljka je putovala 11 dana. Što se to događa s poštom?

Image
POTRAŽILI SMO ODGOVORE /

Od Koprivnice do Zagreba ima stotinjak kilometara, a pošiljka je putovala 11 dana. Što se to događa s poštom?

"Pametan poštar", nadovezala se jedna korisnica Facebooka u komentaru. Ubrzo su se javili i drugi građani koji su podijelili svoga pozitivna iskustva s istim poštarom. "Od pošte dobije suzavac za pse. Zadnji put mi je pokazao, nije ga mogao ni otvoriti. Ali uvijek ima grickalice za nervozne peseke. I stvarno ga treba pohvaliti", nadovezala se druga Zagrepčanka.

"Svaka čast", "Jako lijepo, hvala mu", dodali su njihovi sugrađani. Neki su priču okrenuli na šalu. "Mito i korupcija, da hlačice i cipele ostanu čitavi. Pohvalno", stoji u komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu se javio i poštar koji je postao pravi hit i zahvalio se na lijepim riječima i pohvalama. "Trudit ću se biti još bolji nego što jesam", napisao je i otkrio da njegova supruga kupuje keksiće za pse.

I u Gornjem Stenjevcu mještani hvale poštara kojeg psi obožavaju. a poštarica na potezu Bukovačka-Britanski trg ne dijeli samo poslastice psima, otkrili su članovi grupe. "Neke je znala i prošetati", komentirala je jedna žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što dobro rade svoj posao, pohvalno je kako se dodatno trude uljepšati dan onima koje sretnu.

Inače, Hrvatska pošta muku muči s nedostatkom poštara. U ovom trenutku traže njih 134. Znaju svakog susjeda, rade i na kiši i na suncu, stalno su u pokretu, sada očitavaju i struju i plin. I sve to za samo 700 eura u prosjeku mjesečno. No, ovih dana stižu dobre vijesti jer je Hrvatska pošta najavila da povećava plaće svim zaposlenicima 25 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo