POSLODAVAC U TROGIRU ŠOKIRAO SVOG RADNIKA: / Poklonio mu novi auto kao zahvalu za rad; 'Ako je on vidio, onda valjda zaslužujem'

Image
Foto: Screenshot: RTL

Instalater grijanja i klimatizacije Joško Jakus od svog je šefa dobio automobil kao dar za odlazak u mirovinu i zahvalu za godine predanog rada

26.9.2019.
8:59
Screenshot: RTL
VOYO logo

Dok se većina radnika ne može pohvaliti dobrim odnosima s poslodavcem, iz Trogira dolazi priča o šefu iz snova. On je svom zaposleniku prije tjedan dana kupio novi automobil, kao dar za odlazak u mirovinu i zahvalu za godine truda i rada.

"A kako ću se osjećati? Bože moj, zahvalan sam i gotovo - ništa drugo. Ako je on vidio, onda valjda zaslužujem", kaže vrijedan zaposlenik Joško Jakus i dodaje kako je još u šoku jer nije niti sanjao da će ga šef ovako iznenaditi. Priznaje da čak ni njegovi ukućani nisu vjerovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko mjeseci do mirovine

Njegov je šef za RTL otkrio razloge zbog kojih se odlučio na ovaj nesvakidašnji i hvalevrijedan potez.

"Joško radi kod mene više od 20 godina. Predano radi, lojalan je, jako sam zadovoljan s njim i došla mi je misao da ga nagradim. On odlazi u penziju u svibnju sljedeće godine", govori direktor tvrtke Mario Stojan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući svom predanom radu, ovaj će instalater grijanja i klimatizacije zadnje dane svog radnog staža na posao dolaziti u autu vrijednom više od 80.000 kuna. Nada se kako on neće biti jedini nagrađen.

"Nadam se da bude i ubuduće... kod svakoga, a ne samo ovdje. Ljudi rade, ako svojim radom to zasluže, to bi trebali i dobiti", poručuje Joško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobri i lojalni zaslužuju nagrade

Iako je on prvi radnik koji je dobio automobil na dar, iz njegove tvrtke poručuju kako nije posljednji.

"Osjećam se zadovoljno jer smo u mogućnosti nagrađivati radnike. Svi oni koji su dobri i lojalni su zaslužili nagradu, a on zaslužuje i više od toga", istaknuo je Stojan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova trogirska tvrtka pokazuje da se može stvarati profit i istodobno se brinuti o zadovoljstvu radnika. Stoga nije ni čudo da su Trogirani složni kako imaju "najboljeg poslodavca na svijetu."

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo