POSLJEDNJI ISPRAĆAJ ŽRTAVA S KAJZERICE: / Sestri ubijene bake pozlilo, nepregledno mnoštvo nije moglo suspregnuti suze

Image

Obitelj Tojagić pokopana je na Miroševcu , a u isto vrijeme na Mirogoju je ispraćen Davor Paušak kojeg je Igor Nađ ubio samo zato što se zatekao u kući strave

6.8.2019.
21:10
VOYO logo

Na zagrebčakom groblju Miroševac obitelj, prijatelj i nepregledno mnoštvo prijatelja oprostilo se od žrtava masovnog ubojstva u Kajzerici, 10-godišnjeg Paula, njegove majke Maje, tete Josipe te roditelja ubijenih sestara, Filjke i Dragomira Tojagić.

Uz lijesove su stajali Paulov otac Sandro kao i nekoliko članova šire obitelji Tojagić. Na samom početku sprovoda, sestri ubijene bake, Nini je pozlilo te je nakratko izgubila svijest. Pružena joj je pomoć, a ubrzo je došla i hitna. Potom su iznešeni ljesovi s odra. Prvo onaj Paulov, mali i bijel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijes njegovog djeda Dragomira iznijeli su pripadnici OSRH, a potom su izneseni lijesovi bake Filjke, majke Maje i na kraju Majine sestre Josipe te ih je kolona ispratila do grobnog mjesta u koje su položeni.

U otprilike isto vrijeme, na zagrebačkom Mirogoju počeo je ispraćaj Davora Paušaka, partnera ubijene Josipe kojemu je Igor Nađ presudio samo zato jer se tada slučajno zatekao u kući strave na Kajzerici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo