POSLIJE DUGE I TEŠKE BOLESTI: / Umro Ivica Glavan, gradonačelnik Sinja

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

Umro je gradonačelnik Sinja Ivica Glavan. Poslije duge i teške bolesti preminuo je u srijedu poslijepodne i iza sebe ostavio suprugu i troje djece.

15.7.2015.
19:17
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

U srijedu je, nakon duge i teške bolesti, preminuo gradonačelnik Sinja Ivica Glavan, javlja Slobodna Dalmacija. Glavan je iza sebe ostavio suprugu i troje djece.

Rođen je 1971. u Sinju. Završio je Kineziološki fakultet u Splitu, a prije dva uzastopna gradonačelnička mandata koja je osvojio kao kandidat NL-a dr. Stipislava Jadrijevića, radio je kao profesor u Gimnaziji Dinka Šimunovića, te kao urednik sporta na Radio Sinju, te dopisnik Večernjeg lista. Autor je i knjige o navijačkoj skupini naslovljenoj "Sinjski maligani - pokretači snova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karcinom na mozgu liječio i u SAD-u

Signal da je sinjski gradonačelnik bolestan pojavio se lani 27. siječnja, kada mu je pozlilo u Splitu. Tada je hospitaliziran u KBC-u Split, a nakon dužih pretraga otkriven mu je karcinom na mozgu. Napravljen mu je neurokirurški zahvat na zagrebačkom Rebru, ali se bolest vraćala pa se podvrgao još dvjema operacijama. Vodeći životnu bitku s teškom bolesti, ove je godine u američkom Nacionalnom institutu za rak (National Cancer Institute) u Marylandu nedaleko od Washingtona pokušao liječenje eksperimentalnim lijekovima. Bolest je, nažalost, bila neizlječiva.

Slobodna Dalmacija/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo