oštar ulaz u kampanju / Poslao jasnu poruku suparnicima: Pogledajte kako je Škoro 'okrznuo' predsjednicu i Milanovića

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Luka Stanzl/PIXSELL/Miranda Cikotic/PIXSELL

'Jamčim vam da ću sve svoje intelektualne i poduzetničke sposobnosti staviti u funkciju države'

23.6.2019.
9:45
Davor Javorovic/PIXSELL/Luka Stanzl/PIXSELL/Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo
Image

Miroslav Škoro objavio kandidaturu za predsjednika države

Image

Miroslav Škoro objavio kandidaturu za predsjednika države

Skladatelj i pjevač Miroslav Škoro u nedjelju u devet sati objavio je na svojoj facebook stranici odluku o svojoj kandidaturi za predsjednika Republike.

Obraćajući se putem video poruke rekao da će njegov prvi potez biti upućivanje prijedloga za promjenu Ustava, a njegov program je savez s narodom. Želi vratiti povjerenje u instituciju predsjednika RH. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom obraćanju koje je prvo objavio na Youtubeu, a zatim i na službenoj Facebook stranici, Škoro nije propustio da se suptilno obračuna sa svojim suparnicima na predsjedničkim izborima, Kolindom Grabar-Kitarović i Zoranom Milanovićem.

"Ja vam neću obećati da će Hrvatska biti među najbogatijim zemljama na svijetu, ali jamčim vam da ću sve svoje intelektualne i poduzetničke sposobnosti staviti u funkciju države - za mene Hrvatska nije slučajna država i dokazat ću da je itekako uspješan projekt koji su ugrozili nesposobni političari", rekao je predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je jasno asocirao na izjavu Kolinde Grabar-Kitarović koja je nakon pobjede na izborima izjavila da će Hrvatska biti među najbogatijim zemljama u Europi i svijetu, ali i na izjavu bivšeg premijera koji je jednom prilikom izjavio da je Hrvatska slučajna država.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo