Poskupljuju i pojedinačne karte i pokazi!

Već su poznate najave da će javni prijevoz u Zagrebu poskupjeti, a sada su objavljene i cijene koje se nalaze u prijedlogu poskupljenja.

21.12.2011.
18:14
VOYO logo

U Zagrebu se pripremaju nova poskupljenja za građane, i to prvo u javnom prijevozu. Tako su objavljene nove cijene ZET-a koje se nalaze u prijedlogu poskupljenja, a koji bi se već ovih dana mogao naći na stolu gradonačelnika Milana Bandića.

Iako su nove cijene još uvijek neslužbene, portal zagrebancija.com piše da će se cijena mjesečnog pokaza povećati s 290 na 350 kuna. Godišnja karta trebala bi koštati 3.480 kuna umjesto dosadašnjih 2.900 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova cijena pokaza za učenike trebala bi iznositi 175 kuna mjesečno, umjesto 83 kune, a godišnja karta za đake i studente trebala bi koštati 1.250 kuna.

Moguće još neke promjene u cijenama

Osim dosadašnjih modela karata, u prijedlogu za Bandića naći će se i uvođenje trodnevnih, vikend, sedmodnevnih i dvotjednih karata, a njihova cijena još nije poznata. Nove cijene trebale bi stupiti na snagu 1. veljače iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se može doznati da su moguće još neke manje promjene cijena prije predaje prijedloga, pa tako postoji mogućnost da se smanji cijena godišnjeg pokaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo