Porodio suprugu u autu jer im bolnica nije digla rampu!

Dražen Ralica iz Čazme morao je prošlog tjedna sam u automobilu poroditi suprugu Ivanu jer im u bjelovarskoj bolnici nisu htjeli dignuti rampu i pustiti ih da prođu!

9.5.2011.
13:06
VOYO logo

Dražen Ralica je za Bjelovarski list ispričao kako je suprugu automobilom doveo do ulaza u bolnicu, no dočekala ih je zaključana rampa.

"Moja sestra Željka, koja je bila s nama u autu, otrčala je do ulaza i zamolila da je podignu, ali nisu htjeli", ispričao je Ralica, koji je morao sam odraditi posao babice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glavica je već bila vani i tad sam shvatio da će naša mala Lucy Nicole tog časa doći na svijet i da nema nikoga osim mene koji joj u tome može pomoći. I učinili smo to u automobilu ispred bolnice", kazao je Ralica. Cijeli porod, od puknuća vodenjaka do poroda trajao je 35 minuta.

"Spustio sam sjedala, uključio grijanje na maksimum i stalno si ponavljao: Moraš ostati smiren! No nisam točno znao gdje smijem pritisnuti trbuh kako bih pomogao supruzi. U idućem trenutku je beba krenula van, supruga ju je prihvatila za ručice, a ja sam stavio ruku ispod kičme i vrata i tako smo ju porodili. Još je pupčana vrpca bila zamotana oko vrata pa sam i to lagano odmotao i tek tada se potpuno skamenio i pomislio: Što sada? No, to je kratko trajalo. Bebu smo zamotali u moju vestu i potom se dovezli do ulaza u bolnicu, kroz staru hitnu, gdje smo čekali dok nisu sišle dvije babice i u autu prerezale pupčanu vrpcu te potom suprugu i bebu otpremili na odjel", ispričao je hrabri tata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je na svijet došla u na prednjem sjedištu golfa, njihova kći Lucy Nicole posve je zdrava beba.

Vezani članci:

arti-201009070433006 arti-201101100335006 arti-201009010415006 arti-201011150021006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo