bez straha protiv prvaka / Ponajbolji Kauboj najavio Francuze: 'Trebamo skromno i tiho ući u utakmicu i čekati svoju priliku'

Image
Foto: pol2016.ehf-euro.com

Marino Marić ponajbolji je hrvatski rukometaš na Europskom prvenstvu koje se ovih dana igra u Poljskoj. Posebno inspiriran ovaj je pivot bio na utakmicama protiv Islanda i Makedonije, a nadamo se da će sličnu predstavu pokazati i protiv Francuza

23.1.2016.
16:39
pol2016.ehf-euro.com
VOYO logo

Marino Marić ponajbolji je hrvatski rukometaš na Europskom prvenstvu koje se ovih dana igra u Poljskoj, a tome najbolje svjedoči činjenica da je sa 17 golova drugi hrvatski strijelac.

Posebno inspiriran ovaj je pivot bio na utakmicama protiv Islanda i Makedonije, a nadamo se da će sličnu predstavu pokazati i protiv Francuza. No, Marić upozorava da će utakmica biti iznimno teška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o vrhunskoj momčadi. Ove dvije pobjede napunile su nas samopouzdanjem pa ćemo protiv Francuza igrati s prsima naprijed i glavom visoko. Više-manje dobro ih poznajemo, što iz međusobnih susreta, što s TV-a. Nemamo strah, ali imamo respekt. Mišljenja sam da se možemo svima suprotstaviti i da imamo šanse. Trebamo skromno i tiho ući u utakmicu i čekati svoju priliku", rekao je Marino Marić za Facebook stranicu HRS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo