ZASAD BESPLATNA / Pomoću 'Spajaice' šalju studentske ugovore u povijest, a aplikaciju koristi već 20-ak velikih tvrtki

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Marko Komerički, suosnivač i direktor tvrtke Stablo znanja, koja je napravila Spajalicu kaže da očekuju još brži rast jer poslodavcima omogućuju da lakše dijele studentske poslove, a studentima da se jednostavnije i brže naplate

20.6.2023.
10:51
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Zagrebačko sveučilište u suradnji sa sturt-up tvrtkom Stablo znanja napravilo je aplikaciju koja šalje u povijest papirnate studentske ugovore, piše u utorak Jutarnji list.

Velike kompanije, jedna po jedna, počele su koristiti hrvatsku mobilnu aplikaciju Spajalica. Tako je usluge tog u javnosti manje poznatog domaćeg startupa u svega par mjesec već počelo koristiti 20-ak većih poslodavaca, među ostalima Jamnica, Pevex, AKD, Kaufl and, Carnet i od ovoga tjedna DM - drogerie markt. Ono što ih privlači su studenti. No, na Spajalici zasad nema puno studenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno ih je više od 400, a u idućih desetak dana ta bi se broj mogao popeti na 500. U vrijeme kad sve mobilne aplikacije prvo skupljaju korisnike pa tek onda privlače kompanije, način na koji raste Spajalica prilično je neobičan.

Image
JEDNOKRATNA POMOĆ /

Studentima u Njemačkoj vlada sufinancira grijanje: Dobit će pomoć od 200 eura

Image
JEDNOKRATNA POMOĆ /

Studentima u Njemačkoj vlada sufinancira grijanje: Dobit će pomoć od 200 eura

Doznaje se, to je zato što je riječ o najvećem poslu digitalizacije studentskih poslova u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Komerički, suosnivač i direktor tvrtke Stablo znanja, koja je napravila Spajalicu i upravlja njome, kaže da očekuju još brži rast jer poslodavcima omogućuju da lakše dijele studentske poslove, a studentima da se jednostavnije i brže naplate.

"Aplikacija je zasad potpuno besplatna jer sam uvjeren da možemo značajno pomoći i studentima i tvrtkama. Želimo da i ostane besplatna za studente, a da organizacije s vremenom plaćaju određene usluge koje im donose vrijednost", kaže Komerički, piše novinar Jutarnjeg lista Bernard Ivezić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo