POLICIJSKI EPILOG PROSVJEDA / Dvoje privedenih, no kamere ce pokazati tko je jos radio nered

14.3.2015.
18:25
VOYO logo

Danas u 14 sati na Trgu bana Jelacica okupilo se oko 150 prosvjednika, koji su pod pratnjom policije, Ilicom krenuli u smjeru zapada. Dolaskom do raskrizja ulica Savske i Krsnjavoga, policija je zaustavila prosvjednike s Trga nakon cega su se prosvjednici vratili do Trga bana Jelacica, izvijestila je PU zagrebacka.

Angazirano 300 policajaca

U isto vrijeme prosvjednici ispred Savske 66 krenuli su u smjeru sjeveru da bi se zaustavili kod Savske 38, kod policijskog punkta, od kuda je oko 100-tinjak prosvjednika nastavilo prema Krajiskoj ulici. Nakon kraceg zadrzavanja u Krajiskoj ulici, prosvjednici su se uputili prema Savskoj 66.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na osiguranju danasnjih prosvjeda bilo je angazirano oko 300 policijskih sluzbenika, ukljucujuci i prometnu policiju. Zbog kretanja prosvjednika, od 14.25 do 16.20 sati, promet je bio povremeno zatvoren na odredenim dionicama Savske ceste.

Troje je privedeno, jos ce analizirati i video materijal

Zbog narusavanja javnog reda i mira u sluzbene prostorije dovedene su dvije osobe, jedna zbog vrijedanja i omalovazavanja policijskih sluzbenika u Frankopanskoj ulici, a druga zbog identicnog ponasanja u Krajiskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temeljem analize video materijala policija ce nastaviti s utvrdivanjem eventualnih prekrsaja koji proizlaze iz Zakona o javnom okupljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo